Det man trenger:
- 1 liten squash
- 3-4 tomater
- 2 gule løk
- Hvitløk
- Litt olje
- Krydder: oregano, basilikum, timian og rosmarin
- Eventuelt oliven og/eller fetaost
- Utstyr: fjøl, kniv, ildfast form
- Skjær squash, tomat og løk i skiver
- Hvis du vil kan du steke squashen litt i stekepanne først
- Hakk hvitløken
- Smør de ildfaste formen med oljen, og legg grønnsakene lagvis bortover
- Putt oliven og/eller fetaost oppå, nedi sprekker, og der du føler det trengs
- Dryss over hakket hvitløk og så mye krydder du har lyst på
- Stek ved 200 grader, i 20-30 minutter
Denne oppskriften kan godt sees som et utgangspunkt. Lag så stor eller liten porsjon du vil, avhengig av hvor mye grønnsaker du bruker. Min tommelfingerregel er at rester er supert, særlig i matpakka neste dag.
I tillegg er det mange andre grønnsaker man kan legge til, eller bytte med, som paprika, aubergine, brokkoli og sjampinjong.
Her er dagens spørsmål så klart: er det egne bilder? :) Ser veldig spennedne ut!
SvarSlettJa, jeg tar de (:
SvarSlettDet fungerer kanskje som et hint at det er bare er de billigste tingene fra ikea som er på bildene, haha.
HINT.
SvarSlettJeg kommer gjerne på middag en dag ALTSÅ!
Ja! Kom gjerne på middag!
SvarSlettDet hadde vært kjempehyggelig (: